Hyr minigrävare och fixa sommarstugetomten

Det finns två saker som verkligen lyfter vardagen: ett eget sommarställe och att resa med tåg. Bor du i Stockholm är det smart att hitta en sommarstuga som du kan ta tåget till, så behöver du ingen bil. För att sommarstället ska bli riktigt trevligt kan du fixa iordning tomten. Lättaste sättet är genom att hyra en minigrävare.

Hyr en minigrävare

En minigrävare är en liten grävmaskin som vem som helst kan köra. Den är enkel att hantera och kan lastas på ett släp. En annan fördel med en minigrävare är att den är tämligen lätt, så den förstör inte tomten som många större maskiner lätt gör. Eftersom den är liten och smidig kommer den fram överallt. Gå in på Hyr Min Maskin och hyr en minigrävare och få tomten vid fritidshuset eller villan att bli precis som du vill ha den.

Ta tåget till fritidshuset

Som tågfantast är det trevligt att kunna ta tåget till sommarstället. Kommunikationerna är så välutbyggda i Sverige att du kan ha ett fritidsställe i Norrland och ta tåget dit. Särskilt om du har stuga i Dalarna eller Jämtland. Kring Stockholm kan du behöva kombinera tåg och buss. Ska du köpa ett fritidshus och vill slippa köpa bil? Då är just tågkommunikationer viktiga. Det är dyrt att äga bil. De flesta bilar är bara en utgiftspost, förutom att de inte heller är bra för klimat och miljö. Genom att satsa på att ta tåg och buss istället, så kommer du att spara in många tusenlappar. Pengar som du kan lägga på din sommarstuga: fixa till tomten med en minigrävare, bygga altan, ha jordgubbsland och egen rök.

Hyr stuga och åk tåg

Om du inte har möjlighet att ha egen stuga är det trevligt att hyra ett ställe för att verkligen kunna njuta av semestern. Idag är det enkelt att ta tåget runt i Norden och ner på kontinenten och hyra stuga. Med tågluffarkort blir det riktigt billigt att semestra. När du hyr stuga är det smart att du är ute i god tid, särskilt sommartid då efterfrågan på mysiga boenden är stort. Det är också anledningen att många väljer att köpa ett eget ställe, och gärna fixar till både hus och tomt så att det blir riktigt mysigt och bekvämt. När du köper dina tågbiljetter kan det samtidigt vara smart och också boka boenden.

Hyr ut sommarstugan till tågvänner

Om du har en stuga kan du tjäna pengar på den: hyr ut den till dina tågvänner. Du får en extra inkomst och de får semestra i ett trevligt fritidshus. Om du ska hyra ut stugan är det en stor fördel om man kan ta sig till stugan utan bil, samt att tomten är fin och fixad iordning.